Як випускникам луцького політеху вручали дипломи

Як випускникам луцького політеху вручали дипломи

1137 бакалаврів Луцького національного технічного університету отримали дипломи. 

Вручення відбулось у суботу, 13 липня, – пише ВолиньPost.

Випускникам розстелили червону доріжку. З вітальною промовою виступив ректор вишу Петро Савчук:

«Настав довгоочікуваний день для тих, хто сьогодні має честь одягнути мантію, тримати в руках диплом і доводити насамперед собі, своїм батькам та країні, що вони – успішні. Сьогодні дійсно ваш день, сьогодні – ваше свято, шановні випускники. Дуже тішить те, що левова частка випускників – студенти, які не лише з честю пройшли випробування у навчанні, здобули ґрунтовні теоретичні знання та практичні компетентності, але й отримали червоний диплом! Наше майбутнє обов’язково буде світлим!».

Привітав випускників вишу та подякував професорсько-викладацькому складу ЛНТУ за підготовку молодих фахівців також директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

«Зовсім нещодавно і сам стояв на такій же лінійці, як ви сьогодні. Теж було трепетно, теж із особливими емоціями. Так, отримання диплома – це своєрідний фініш. Але! Ставте максимальні цілі, утверджуйте все те, що ви отримали в університеті і реалізовуйте себе в житті. Щиро реалізувати себе та досягнути максимального», – сказав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Головне для бізнесмена – мріяти». Найцікавіше з лекції Віктора Левандовського у Луцьку
Наступна новина «Ми зробили бібліотеку в «Короні Вітовта». Ресторатор Олег Іванюк. РОЗМОВА В КНИГАРНІ
Останні новини
Схожі новини