Як волинські лісівники «полюють» на мисливців-порушників. ВІДЕО

Як волинські лісівники «полюють» на мисливців-порушників. ВІДЕО

На початку листопада стартував сезон полювання на хутрових звірів майже в усіх угіддях Волинської області. Та не всі мисливці сумлінно дотримуються правил полювання.

Кількох таких вдалось викрити під час спільного рейду лісової охорони у неділю, 18 листопада, – пише Район.Луцьк

За правилами, у період полювання мисливцям необхідно мати відповідне посвідчення, контрольну та відстрільну картки, дозвіл на зброю та паспорт на мисливського пса. Щоб виявити порушників правил лісова охорона разом із поліцією періодично влаштовують рейди. Кажуть, нині популярне полювання з підходом на зайця. Відтак, рейди найдоцільніше влаштовувати у полях.

За наявності порушень мисливці отримують протокол. До прикладу, хтось забув зробити документи на пса, вписати дату полювання у контрольну картку чи взяв на полювання прострочений дозвіл на зброю.

За подібні порушення їм загрожує від 6 до 60 неоподаткованих мінімумів.

В середньому по області щорічно складається від 350 до 450 протоколів із різноманітними порушеннями. Найчастіше – полювання без належного дозволу або полювання в заборонених місцях чи в заборонений час.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинським студентам пропонують пройти онлайн-практику в ПриватБанку
Наступна новина Шлюб з іноземцями: з ким найчастіше одружуються волиняни
Останні новини
Схожі новини