Як завжди виглядати на мільйон

Як завжди виглядати на мільйон

Як в понеділок встати о 6.00, якщо вчорашній вихідний завершила о 3-й ночі, дожовуючи піцу з колою під улюблений фільм? А ще мріяла зранку з подругою побігати перед початком сидячого робочого дня…Адже ж ти мрієш влізти в улюблену сукню, яку планувала одягнути ВЖЕ через тиждень на побачення!

Доброго ранку! Почни свій день з посмішкою!

Як би там як не склався вчорашній вечір, зі сльозами на очах чи знов зі шматком шоколадного тортика, не панікуй – почни новий день по-новому, з новими та корисними звичками. 

1. ВОДА! Обов'язково! Мінімум 2 літри чистої негазованої за день ти маєш випивати, потрібно пити більше води в першій половині дня до 18 години. Якщо м’язам не вистачає води – вони не будуть рости, як не тренуйся. Дуже корисна вода з медом та лимоном – зміцнює імунну систему, збагачує вітаміном С, сприяє схудненню. Напій корисний для серця - очищається кров від токсинів, знижується рівень кров'яного артеріального тиску і покращується пам'ять. Мед з лимоном покращує зовнішній стан шкіри - має омолоджуючий ефект, очищає шкіру від висипання.

2. Контрастний або холодний душ. Але тіло спочатку має прокинутися після нічного відпочинку, тоді не буде сильного стресу від холодної води. Душ допоможе швидко прокинутися, покращить кровообіг та нормалізує тиск,  зміцнить імунітет, поліпшить кровопостачання і стан шкіри. Контрастний душ – це не тільки бадьорість, енергія і захист від застуди, це – тренування всього організму. Тренуються м’язи, сухожилля, судини, капіляри, клітини – все, що є в нашому тілі, і обмін речовин при цьому починає відбуватися набагато швидше – а значить, і зайва вага надовго не затримується. При регулярному прийнятті контрастного душу організм спалює калорії, а шкіра і м’язи, якщо вони були в’ялими, знову стають пружними; зникає і целюліт.

3. Ранкова зарядка або біг допоможе морально і фізично підготуватися до робочого дня, стресів ( приємних та недуже), покращить не тільки  м ’язи, а й настрій та самооцінку.

СНІДАНОК. Ні в якому разі не можна пропускати ранковий прийом їжі, ти маєш обов‘язково поснідати не більше, ніж через годину після того, як прокинешся. Мають запуститися важливі обмінні процеси в організмі, якщо ж пропускати сніданки – це може призвести до гастритів, навіть виразок, в організмі виникає стрес, він починає активно відкладати «запаси на потім», погіршується метаболізм, а в мозок не потрапляють необхідні речовини для розумового та фізичного навантаження. Не забувайте про білок, який обов’язково має бути в раціоні, тому що наш організм не виробляє його сам, лише синтезує з їжі, а він нам необхідний, як повітря! Складні вуглеводи ніколи не замінить вівсянка швидкого приготування. Прості вуглеводи лише закупорюють стінки  судин та капілярів, не насичують наш організм, а через 20 хв знову захочеться їсти. Повністю викидати всі жири з  раціону теж не потрібно, тому що корисні допомагають засвоєнню білка і сприяють схудненню. І пам'ятай про «живу» їжу, розморожені чи свіжі овочі, фрукти, зелень, горіхи. Окрім того, важливими є:

Прогулянки на свіжому повітрі мають бути навіть взимку, мінімум 1.5 години (особливо взимку, коли батареї та отоплювальні прилади «з’їдають» кисень у приміщенні). Покращують розумову та фізичну роботу, настрій, здоров’я загалом. 

Сон до 12-ї години – сон здоров’я та краси! Вісім годин ти маєш спати, щоб всі системи повністю відновилися та відпочили, спати потрібно в повній темряві, щоб виділявся мелатонін, без якого організм не відпочине і не відновиться.

Твій відпочинок. Хоча б 20 хв на день ти маєш витратити на себе, на те, що приносить тобі справжнє задоволення та радість, те, що відновить, додасть енергії та наснаги.

​Зроби все можливе сьогодні, для того, щоб завтра ти була ще здоровішою, красивішою та активнішою!   Your tomorrow will be better, than today!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан кличуть на міжнародний баскетбольний турнір
Наступна новина В Заборольській ОТГ по-варварськи знищують дерева. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини