Як зростуть ціни на інтернет-рекламу у 2018 році

Як зростуть ціни на інтернет-рекламу у 2018 році

І чому рекламні бюджети у діджитал наздоганяють витрати на ТБ.

Оборот медійної інтернет-реклами за 2017 рік зріс на 40% – до 2,51 млрд грн. Це дані нещодавно опублікованого дослідження Інтернет Асоціації України (ІнАУ). Раніше Всеукраїнська рекламна коаліція оголошувала схожу динаміку: обсяг усього ринку діджитал-реклами, разом з пошуковою, збільшився на 38% – до 4,3 млрд грн. Які фактори стали драйверами зростання минулого року і підстебнуть ринок у нинішньому? Що користується найбільшим попитом у рекламодавців? Які галузі нарощують бюджети в онлайн-рекламу? На ці та інші питання знайшов відповіді Mind.

Чому спостерігається позитивна динаміка? На думку маркетинг-директора Admixer Ірини Оверко, головною причиною зростання обороту діджитал-реклами став перехід в онлайн цільової аудиторії брендів. «З кожним роком ми бачимо збільшення як числа регулярних користувачів інтернету, так і часу проведення у мережі. Природно, що рекламодавець рухається за своїм споживачем у рекламних комунікаціях», – зазначає Оверко. Схожа думка і у співвласника рекламного агентства newage. Олексія Ляха: «Це медіа зростає в охопленні, діджитал технологічно розвивається, зокрема й у рекламі».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хакери викрали в Apple і опублікували найважливіший код до роботи iPhone
Наступна новина Інфляція прискорилася: найбільше подорожчали овочі та фрукти
Останні новини
Схожі новини