Яку та за скільки: де купити бруківку у Луцьку. ФОТО

Яку та за скільки: де купити бруківку у Луцьку. ФОТО

Весна – найкращий час для приведення до ладу власних подвір’їв. Морози позаду, а спека ще не заважає роботі на вулиці. Бруківка – ідеальний варіант для облаштування території. По-перше, це естетично (можна поєднати різні кольори і форми), а по-друге – практично (якщо потрібно відремонтувати мережі, бруківку можна вийняти, а потім повернути на місце).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому бруківка краща, ніж асфальт. Коментар фахівця

На Волині один з лідерів з виробництва плитки – підприємство «Бетон Брук Сервіс», яке випускає бруківку під торговою маркою «Le Bruk». Отже, які бувають види, для чого вони і скільки коштують.

Бруківка «Ля Брук»:

Це бруківка прямокутної форми чотирьох різних розмірів: 12х12, 18х12, 24х12, 30х12 сантиметрів. Її товщина – 4 сантиметри. Така бруківка ідеально підходить для подвір’їв і пішохідних доріжок, але не для місць, де жвавий рух транспорту. 

«Ля Брук» – стильна тротуарна бруківка

Бруківка «Носталіт»:

Є двох різних розмірів: 9х12 і 12х12 сантиметрів. Її товщина – 4 сантиметри. Призначена для мощення прибудинкової території чи доріжок у парках і скверах. Естетична і практична бруківка, яку доцільно використовувати для облаштування пішохідних зон. 

Бруківка «Носталіт» оригінально прикрасить подвір’я

Бруківка «Цеглинка»:

Складається з однакових прямокутників розміром 20х10 сантиметрів. Її товщина – 6 сантиметрів. Це найуніверсальніший вид бруківки, який підходить, як для пішохідних, так і транспортних зон. Без проблем витримує вантажний транспорт. 

Бруківка «Цеглинка» – найнуіверсальніша. Дозволяє викладати будь-які візерунки
«Цеглинка» на вулиці Лесі Українки у Луцьку

Дізнайтесь, як правильно обрати бруківку

Бруківка «Дуо»:

Складається з двох прямокутників різних розмірів: 16х16 і 16х24 сантиметри. Її товщина – 6 сантиметрів. Ця бруківка підходить і для пішохідних зон, і для транспортних. Наприклад, для парковок. 

Бруківка «Дуо» пофарбована у colormix 

Бруківка «Квадрат»:

Складається з однакових прямокутників розміром 40х40 сантиметрів. Її товщина – 6 сантиметрів. Таку бруківку оптимально класти на тротуари та пішохідні зони. За рахунок великих граней вона менш міцна, ніж «Цеглинка», тому не варто її класти там, де інтенсивний рух транспорту. Але водночас товщина шість сантиметрів дозволяє витримувати прибиральну техніку. 

Дізнайтесь, як доглядати за бруківкою

«Квадрат» у поєднанні з «Цеглинкою» – гарний тротуарний тандем

Бруківка «Піксель»:

Складається з трьох прямокутників різних розмірів: 9х12, 12х12 і 18х12. Її товщина – 6 сантиметрів. Ідеальна бруківка для тротуарів і пішохідних зон. Завдяки відсутності швів максимально комфортна для жінок на підборах, людей з дитячими та інвалідними візками. 

Бруківка «Піксель» – безшовна, ідеальна для жінок на підборах та людей з візками

Бруківка «Катушка»:

Складається з однакових елементів розміром 16х20 сантиметрів. Її товщина – 8 сантиметрів. Завдяки особливій формі, елементи скріплюються між собою і тим самим роблять цю бруківку найміцнішим видом. Вона ідеальна для зон, де постійно їздить важкий транспорт: території підприємств, склади, заправки, автомийки. 

Бруківка «Катушка» – найміцніша. Підходить для важкого транспорту

«Поребрик»:

Це однакові цеглини розміром 50х20 сантиметрів. Товщина – 6 сантиметрів. Використовується для облаштування краю тротуарів. 

«Бордюр дорожній»:

Це однакові цеглини розміром 75х30 сантиметрів. Товщина – 15 сантиметрів. Використовується для облаштування краю автомобільних доріг. 

Якщо ви хочете придбати бруківку, звертайтесь до «Бетон Брук Сервісу

Адреса: м. Луцьк, вул. Вахтангова, 12

Телефон: 067 334 1112, 050 678 82 55.

Сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/brukivkalebruk/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Головне - не дороги і будівництво, а розворушити людей» - голова Дубівської громади. ІНТЕРВ’Ю
Наступна новина Під Луцьком хочуть звести багатоповерхівку
Останні новини
Схожі новини