Який вигляд має нещодавно відремонтована дорога у селі Зелене

Який вигляд має нещодавно відремонтована дорога у селі Зелене

У селі Зелене Берестечківської громади нещодавно відремонтували дорогу. Крім того, там облаштували вуличне освітлення, на яке було виділено 300 тисяч гривень субвенції із державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук та народний депутат Вячеслав Рубльов проінспектували нещодавно відремонтовану дорогу, – йдеться на сторінці Луцької райради.

«Це дорога загального користування територіального значення. На мої звернення до Олександра Кубракова, який на той час був керівником Укравтодору, а сьогодні є міністром інфраструктури, були виділені кошти і вже сьогодні маємо гарну відремонтовану дорогу», - розповів нардеп.

Вартість ремонту відрізка дороги у с. Зелене та в Берестечку за заправкою направо, що веде до Львівської області, - 20 мільйонів гривень. Ремонтні роботи відбулися в кінці минулого та на початку цього років.

Відео – тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки хворих на ковід виявили на Волині за минулу добу
Наступна новина Розшукують безвісти зниклого 19-річного волинянина
Останні новини
Схожі новини