Який вигляд має оновлене приймальне відділення Луцької міської лікарні

Який вигляд має оновлене приймальне відділення Луцької міської лікарні

За прогнозами медиків, свої двері для пацієнтів оновлене приймальне відділення відкриє вже за кілька тижнів. Однак, і сьогодні тут майже все готове до роботи.

Ознайомитися з ходом приготувань завітав міський голова Ігор Поліщук, – йдеться на сайті Луцькради.

 “У нас був заступник міністра охорони здоров’я та інші спеціалісти. Люди, які були в багатьох лікарнях України і абсолютно точно, і логістично, і апаратному наповненню, і матеріально-технічному забезпеченню - це одне з найкращих приймальних відділень”, - зазначив міський голова.

Для потреб пацієнтів тут встановлено надсучасний рентген апарат, що дозволяє проводити дослідження людського організму для визначення правильного діагнозу у вертикальній та горизонтальній формі. А також у відділенні: простора рецепція, широкі коридори, сучасні кабінети та чимало новітнього обладнання.

Шестидесятичотирьох сканний комп’ютерний томограф — одне із найкращих досягнень у медтехніці станом на сьогодні. Таких апаратів лише три в Україні. Один з них – у міській лікарні Луцька. Також в приймальному відділенні є ендоскопічний кабінет та кабінет ультра-звукової діагностики.

Також медики очікують на новий магнітно-резонансний томограф та комп’ютерний томограф. І якщо поставку першого апарату повинна забезпечити держава, то інший закуплять вже за кошти лікарні та міського бюджету. 

Хворих, які потребують негайного оперативного втручання, тепер прооперують просто у приймальному відділенні, адже тут також оснащено операційну кімнату з багатофункціональним столом та безтіньовою лампою освітлення. Далі на пацієнта очікуватиме палата інтенсивної терапії. Тут до кожного ліжка вже підведено кисневі точки, пізніше встановлять апарати ШВЛ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ув'язненому, який до смерті побив убивцю дружини і доньки, оголосили підозру. Подробиці від поліції
Наступна новина Хто збудував Луцьк? Архітектор Ростислав Метельницький. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини