У Луцьку інспектори з паркування за два дні наштрафували на 20 тисяч гривень

У Луцьку інспектори з паркування за два дні наштрафували на 20 тисяч гривень

У Луцьку 17 квітня розпочали роботу  інспектори з паркування. За перші два дні роботи  було винесено 61 постанову по справах про адміністративні правопорушення.

Загальна сума штрафів  – 19 635 гривень, – повідомляють у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Зазначають, що інспектори зосередили свою роботу в центральній частині міста, а саме на вулицях: Богдана Хмельницького, Станіславського, Ковельська, Глушець, Кривий Вал, Градний узвіз, Волі, Винниченка, Братковського, Лесі Українки, Іови Кондзелевича, Сенаторки Левчаківської.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Дорогенька, читай правила ПДР». Відому лялькарку з Луцька затримали нові інспектори з паркування

«Порушували в основному частини 1 та 3 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів)», – йдеться у повідомленні.

За порушення частини 1 статті 122 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 грн.), а за порушення частини 3 статті 122 КУпАП - штраф в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 грн.).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На 100 сортів більше і на день довше: яким буде фестиваль тюльпанів на Волині
Наступна новина Наші на дебатах: хто з волинян поїхав «на стадіон»
Останні новини
Схожі новини