Яким містам та районам Волині загрожує «червона зона» через COVID

Яким містам та районам Волині загрожує «червона зона» через COVID
Фото ілюстративне

У Волинській облдержадміністрації прогнозують збільшення «червоної зони» на Волині. Зокрема, під найсуворіші карантинні обмеження можуть потрапити місто Ковель, а також Володимир-Волинський, Іваничівський райони.

Про це стало відомо у вівторок, 27 жовтня, під час брифінгу в ОДА.

Перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко нагадав, що на Волині до «червоної зони» вже належать міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, а також Ківерцівський район. Там захворюваність перевищує дозволені 320 хворих на 100 тисяч населення.

Він нагадав, що карантинні зони переглядають раз на 2 тижні і під час наступного затвердження обмежень до «червоної зони» можуть потрапити Володимир-Волинський район (зараз там показник захворюваності - 303), Іваничівський район (301) та місто Ковель (328). Зі слів чиновника, зараз в середньому щодоби коронавірус діагностують у 7 тисяч українців. «Коли це число сягне 10 тисяч, будуть суворі протиепідемічні заходи», - сказав Сергій Мовенко.

Зауважимо, у червоній зоні не можна працювати громадському транспорту, ТРЦ, кафе, ресторанам, не можна відвідувати заклади освіти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька поліклініка отримала два нові автомобілі
Наступна новина З якими симптомами коронавірусу слід викликати «швидку»
Останні новини
Схожі новини