«Якщо ви нас будете повчати, як студентів, – завалите децентралізацію», – Гузь до «слуг народу»

«Якщо ви нас будете повчати, як студентів, – завалите децентралізацію», – Гузь до «слуг народу»
Ігор Гузь

Народний депутат від Волині Ігор Гузь обурений, що його колеги-«слуги народу» «проштовхують» ініціативу президента без урахування думки депутатів-мажоритарників.

Про це він сказав 20 грудня під час ранкового засідання Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, йдеться на сторінці депутата у фейсбуці.

У порядок денний на розгляд Верховної Ради на 20 грудня внесений законопроект «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» № 2598.

«Шановні колеги з партії «Слуга народу»: якщо ви будете нас, народних депутатів, повчати на засіданні комітету, як студентів – з ухмилкою, і розказуватимете, як нам голосувати, ви завалите децентралізацію. Тільки діалог, конструктивна співпраця з депутатами у Верховній Раді дасть 300 голосів для внесення змін до Конституції України», – сказав Гузь.

Читати також: «Це велика ваша помилка», – Гузь Зеленському про призначення очільником Волині «варяга»

«Що ми зараз розглядаємо? Президент вніс до порядку денного пропозицію про винесення змін до Конституції України. Для прийняття рішення потрібно 300 голосів. Приходить його представник – пан Веніславський (Федір Веніславський – народний депутат від партії «Слуга народу», – ред.) й каже, що обговорення не треба. Так ви 300 голосів не зберете», – заявив нардеп.

 
Ігор Гузь: "Слуги" можуть "завалити" децентралізацію в Україні

Шановні колеги з партії «Слуга народу»: якщо ви будете нас, народних депутатів, повчати на засіданні комітету, як студентів – з ухмилкою, і розказуватимете, як нам голосувати, ви - завалите децентралізацію. Тільки діалог, конструктивна співпраця з депутатами у Верховній Раді дасть 300 голосів для внесення змін до Конституції України! Так, у порядок денний на розгляд Верховної Ради на сьогодні, 20 грудня, внесений законопроект «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» № 2598. Під час сьогоднішнього ранкового засідання Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування виступив народний депутат Ігор Гузь. Він висловив своє обурення, що законопроект не обговорюється, запропоновані правки не вносяться, а просто «проштовхується» ініціатива Президента України без урахування думки депутатів-мажоритарників. «Що ми зараз розглядаємо - президент вніс до порядку денного пропозицію про винесення змін до Конституції України. Для прийняття рішення потрібно 300 голосів. Приходить його представник - пан Веніславський (Федір Веніславський – народний депутат від партії «Слуга народу» - ред.) й каже, що обговорення не треба. Так ви 300 голосів не зберете», - заявив нардеп.

Posted by Ігор Гузь - офіційна сторінка on Friday, 20 December 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Справу екснардепа від Волині Мартиненка Швейцарія направила до суду
Наступна новина Призначили керівника Володимир-Волинської прокуратури
Останні новини
Схожі новини