Їх вітали, а вони від армії косили – активістка з Луцька про традиції «чоловічого» свята

Їх вітали, а вони від армії косили – активістка з Луцька про традиції «чоловічого» свята

14 жовтня – то не день чоловіків, а День Захисників Вітчизни, відтак вітати з ним потрібно не усіх чоловіків, а тих захисників і захисниць, які «проігнорили власний комфорт та безтурботне життя і не проігнорили війну», - вважає лучанка Вікторія Климчук-Длугач (на фото).

«Давно, коли я ходила до школи, то взимку хлопчикам (99% з яких у майбутньому відкосять від армії) дарували якусь дешеву фігню типу чашок і вітали їх з тим, чого 99% з них ніколи не робитимуть» - пригадала вона.

«Сьогодні згадка про цей треш викликає в мене щиру радість за те, що ми більше не живемо в цьому королівстві кривих пострадянських дзеркал» - додала Вікторія Климчук-Длугач.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «14 жовтня – не привід дарувати хлопчикам подарунки», - психологиня Олена Звєрєва

«На привеликий жаль, так склалося, що маємо зараз війну з Росією, проте це той болючий шлях, який доводиться пройти країні і її народу для повернення до власної ідентичності та утвердження своєї свободи та незалежності. Сучасні захисники і захисниці це люди, які проігнорили власний комфорт та безтурботне життя і не проігнорили війну. Дякую вам за це!» - написала вона у Фейсбуці.

Довідково:

Вікторія Климчук-Длугач – активістка з Луцька, наразі працює національним координатором проекту «Молодь змінить Україну 2018». В минулому – помічниця нардепа Ігоря Гузя, членкиня оргкомітету фестивалю «Бандерштат-2017». Вона – донька загиблого бійця-добровольця батальйону «Айдар» Сергія Климчука.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Половину ціни квитків віддам Вові Хомичу» - луцький шоумен Євген Тихонов. ВІДЕО
Наступна новина Перші враження лучан про нову касу у «Там Тамі»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні