Їм треба турбота. Школа-інтернат у Заболотті приймала помічників Миколая

Їм треба турбота. Школа-інтернат у Заболотті приймала помічників Миколая
У школі-інтернат смт Заболоття

Вихованці школи-інтернат у Заболотті на Ратнівщині напередодні кожних новорічних свят з нетерпінням чекають візитів тих, хто опікується цим закладом. Не тому, що вони обов’язково приїздять з подарунками. А тому, що цим дітям важливо відчувати особливу турботу.

У переддень 19 грудня до Заболоттівської спеціалізованої школи-інтернату, щоб привітати вихованців, які тут навчаються, приїхали посланці Миколая.

Цього разу це представники команди депутата Волинської облради Володимира Бондаря, які передали вітання школярам та педагогам від голови Волиньради Григорія Недопада та всього депутатського корпусу, та співробітники  Волинського територіального управління Служби судової охорони. Хоч служба – відносно нова, та для них уже стало традицією у кожному регіоні вітати діток та здійснювати їхні маленькі мрії.

Щоб свято залишило солодкий присмак, окрім подарунків від профспілкової організації ТУ ССО у Волинській області, які потрібні діткам для навчання та розвитку, гості привезли солодощі та цукерки. На святі були присутні заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області підполковник Служби судової охорони Андрій Ярмолюк, підполковник Служби судової охорони Ірина Євсєєнко, підполковник Служби судової охорони Андрій Казмірук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У вівторок , 22 грудня, частина Луцька буде без води
Наступна новина Луцький клуб «Цитра» закривається до кінця локдауну
Останні новини
Схожі новини