YouTube каратиме блогерів, які публікуватимуть шкідливий контент

YouTube каратиме блогерів, які публікуватимуть шкідливий контент

Відеохостинг позбавлятиме шкідливий для спільноти канал можливості показувати рекламу. Також автор неналежних роликів може втратити доступ до преміальних програм монетизації.

Адміністрація відеохостингу YouTube каратиме блогерів, які публікують шкідливий контент, позбавляючи їх реклами і привілеїв, повідомляється в блозі платформи.

Повідомляється, що керівництво YouTube залишає за собою право тимчасово позбавити шкідливий для спільноти канал можливості показувати рекламу. Крім того, автор неналежних роликів може втратити доступ до преміальних програм монетизації Google Preferred і YouTube Originals.

Представники відеохостингу також пообіцяли, що порушуючі правила ролики ніколи не потраплять у вкладки "В тренді" чи "Рекомендоване". При цьому покарання можуть різнятися залежно від ситуації.

"Наша команда експертів з питань політики аналізуватиме кожен випадок і повідомлятиме будь-кого з творців, поведінка якого призводить до втрати привілеїв", - йдеться в повідомленні YouTube.

Раніше повідомлялося, що Google влаштує чистку блогерам YouTube.

Нагадаємо, YouTube ставитиме позначку на ролики державних ЗМІ.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Саакашвілі заявив, що збирається повернутися в Україну
Наступна новина Компанії WOG та ОККО знизили ціни на паливо
Останні новини
Схожі новини