Юлія Тимошенко пропонує укласти новий суспільний договір

Юлія Тимошенко пропонує укласти новий суспільний договір

Новий суспільний договір, тобто нова Конституція – це головна умова для побудови справедливої та сильної України. Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на прес-конференції що днями відбулась у Києві.

Чинний Основний Закон виконав головне завдання – закріпив державність, але водночас має низку вад впевнена лідер всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко.  Мовляв, він «цементував кланово-олігархічні домовленості», а тому український народ позбавлений головного права – бути єдиним джерелом влади. Відтак всі гілки влади є безконтрольними й абсолютно безвідповідальними, – ідеться в сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Вадами Конституції, за словами Тимошенко, є надзвичайно слабке місцеве самоврядування, недовіра українців до чинної судової системи, а також те, що права та свободи людей «ніким і нічим не гарантовані».

Політик переконана, що наразі суспільство має створити потужну концепцію нового суспільного договору – проект нової Конституції, який стане чітким ультиматумом для всіх кандидатів у президенти. Документ слід винести на всенародний референдум.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з’ясовували, кому на користь заокруглення дрібних монет
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 3 липня
Останні новини
Схожі новини