Юна борчиня з Волині тренується в «Кончі-Заспі»

Юна борчиня з Волині тренується в «Кончі-Заспі»

17-річна Анастасія Алпєєва, що увійшла в 10-ку кращих спортсменів Волинської області, завершує кількатижневі тренування в ДП «Олімпійський навчально-тренувальний центр «Конча-Заспа».

Уродженка Іванич розповіла «БУГу», що не була на нагородженні кращих спортсменів області, оскільки бере участь у зборі на спортивній базі в Кончі-Заспі.

Дівчина неодноразово займала призові місця у змаганнях з вільної боротьби. Останнім досягненням стали результати Чемпіонату України з вільної боротьби серед дорослих, який відбувся в січні 2019-го року, де Алпєєва посіла 2-ге місце.

Вільною боротьбою Настя займається з 10-ти років, навчалася цьому виду спорту в Іваничівській дитячо-юнацькій спортивній школі. Першим її тренером став Іван Палій.

«Мене на тренування привів тато, дуже йому за це вдячна. Рідні постійно підтримують. Підтримка – це дуже важливо», – каже спортсменка.

Зараз Анастасія навчається у Львівському училищі фізичної культури, однак продовжує захищати честь Іваничівщини на змаганнях з вільної боротьби.

У Львівському училищі фізкультури Анастасію Алпєєву тренує Олександр Раковський.

Про визнання її однією з кращих спортсменок Волині дівчина дізналась випадково.

«Для мене це стало сюрпризом. Дуже приємно, коли твої спортивні результати оцінюють, згадують про тебе», – каже вона.

17-річна борчиня поки не ділиться планами на майбутнє, але погоджується з тим, що метою кожного спортсмена є участь в Олімпійських іграх.

Нагадаємо, Порошенко дав стипендії двом волинським спортсменкам


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лісі на Волині білоруси «забули» дитину
Наступна новина Мешканці села під Луцьком потерпають від підтоплення. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини