Юна піаністка з Волині перемогла у міжнародному конкурсі

Юна піаністка з Волині перемогла у міжнародному конкурсі

Юна музикантка з Любешівського району Волинської області Єлизавета Кузьмич стала переможницею міжнародного музичного конкурсу молодих виконавців. 

Конкурс відбувся 15-16 грудня в столиці Білорусі Мінську – повідомляє Район.Любешів з посилання на повідомлення Олени Кузьмич.

«Єлизавета своєю теплою енергетикою та відмінною грою на фортепіано підкорила серця членів журі V ювілейного республіканського відкритого конкурсу молодих виконавців «Білоруські таланти», за що її нагородили Дипломом лауреатки першого ступеня в номінації «фортепіано». 

Крім цього, дівчинку запросили взяти участь в березні наступного року в IV Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв «Музики світло», а також надали можливість отримати консультацію та пройти майстер-клас у музичному освітньому центрі «Естрадна школа талантів», – пише авторка повідомлення.

Новоспечена лауреатка мешкає в Дольску й навчається в Любешівській музичній школі. Її викладачем з фортепіано є Ірина Миткалик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нема куди селити тварин: Луцький зоопарк хоче розширитись
Наступна новина «Мене шантажували», - митрополит Михаїл пояснив, чому не став предстоятелем нової церкви
Останні новини
Схожі новини