Юний лучанин виборов на міжнародних змаганнях у Польщі 5 медалей. ФОТО

Юний лучанин виборов на міжнародних змаганнях у Польщі 5 медалей. ФОТО
Джерело фото: Район Луцьк

Юний плавець Марк Антоник із Луцька привіз п’ять медалей із міжнародних змагань у Польщі, які організувала Фундація «Отилія Єнджейчак». 

Хлопець виборов дві золоті та три бронзові медалі, повідомляє «Район. Луцьк».

Міжнародні змагання Otylia Swim Cup – Winter Edition 2018 проходили в місті Щецинь 8–9 грудня.  Загалом у змаганнях брало участь 845 учасників – це 46 команд з воєводств Польщі і три команди з України.

Марк Антоник взяв участь у складі команди від України UA Swim Team, яка включала 21 учасника різних вікових категорій з Закарпатської, Чернівецької, Запоріжської, Львівської, Дніпропетровської областей та міста Києва.

В результаті хлопець отримав п’ять медалей: дві золотих на дистанціях 50 м брас з результатом 48,86 с і 100 м брас з результатом 1 хв 45 с 20; три бронзових на дистанціях 50 м на спині з результатом 45,39 с і 100 м вільний стиль з результатом 1 хв 29 с 84 і 100 м на спині з результатом 1 хв 43 с 88.

В загальному багатоборстві серед хлопців 2010 року народження він зайняв третє місце.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До кого звернутися волинянам, аби «виписати» собі дрова
Наступна новина У громаді під Луцьком встановлять табло для контролю швидкості водіїв
Останні новини
Схожі новини