Юний волинянин виконав українську версію італійського хіта Євробачення

Юний волинянин виконав українську версію італійського хіта Євробачення
Ярослав Карпук

Срібний призер проєкту «Голос. Діти» Ярослав Карпук зі Старої Вижівки, що на Волині, записав новий кавер.

Пісню він виконав разом з учасниками співочого шоу Олександром Балабаном та Дарією Бугайчук. Відео опублікував на своїй сторінці в ютубі, повідомляє Район.Стара Вижівка.

Тріо переспівало відому композицію італійського гурту «Il Volo» «Grande Amore». Цю пісню італійці заспівали у 2015 році на Євробаченні.

«Які талановиті діти. Слухаєш, і серцю спокійно за культурне майбутнє нашої країни! Браво!!!! Молодці», «Думаю, що українською звучить так гарно, тому що наша мова фонетично близька до мови оригіналу італійської. Браво!», «Неймовірне виконання, все так органічно.Чудово коли любов до музики об’єднує таких талановитих виконавців! Хочеться переслуховувати, дякую за настрій!» – пишуть у коментарях під відео.

Читати також: Гімн України у новорічну ніч. Із відомими ведучими й артистами співав юний волинянин

Нагадаємо, 14-річний Ярослав Карпук – зірка п’ятого сезону телевізійного шоу «Голос країни. Діти». Хлопець зачарував своїм співом мільйони слухачів та увійшов у трійку фіналістів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні хочуть утричі збільшити кількість тестувань на COVID-19
Наступна новина «Відкриємо парки, салони, перукарні». Карантин хочуть пом'якшити уже з 11 травня
Останні новини
Схожі новини