Юрію Красю загрожує 3 роки обмеження волі, - ЗМІ

Юрію Красю загрожує 3 роки обмеження волі, - ЗМІ

Директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась, щодо якого триває кримінальне провадження, перебуває під заставою.

Про це пише Юрій Горбач на шпальтах видання Громадське. Волинь.

Читайте також: У Луцькраді розповіли, скільки грошей пішло на водяні завіси

Спілкуватися особисто чи по телефону прокурор Олег Лісовецький відмовився. Через прес-секретаря прокуратури надіслав письмову відповідь.

«В рамках кримінального провадження зібрані докази винуватості директора Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Крася Ю.І. у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.28, ч. 1 ст. 366 КК України (внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, складання та видачі завідомо неправдивих офіційних документів вчиненого за попередньою змовою групою осіб). З урахуванням зібраних доказів Красю Ю.І. вручено письмове повідомлення про вчинення кримінального правопорушення <…> та судом обраний запобіжний захід у виді застави», – йдеться у письмовій відповіді прокурора Олега Лісовецького.

Читайте також: Луцьке комунальне підприємство просить грошей із бюджету

Досудове розслідування щодо порушень Юрія Крася ще триває, а його винуватість чи не винуватість визначатиме суд. Поки ж за статтями, за якими кваліфікують порушення, йому загрожує покарання у вигляді штрафу до 4250 гривень або обмеження волі на термін до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змагаються юні волейболістки. ВІДЕО
Наступна новина ТОП-8 порад для покращення якості життя
Останні новини
Схожі новини