Як осідлати дракона: Мodern-Eхро грандіозно відсвятувала День компанії

Як осідлати дракона: Мodern-Eхро грандіозно відсвятувала День компанії

Гребти синхронно, щоб краще разом працювати. У міжнародній компанії Modern-Expo, головний офіс якої знаходиться в Луцьку, не лише роботу, а й відпочинок продумують до дрібниць. П’ятий рік поспіль День компанії тут відзначають не на вечірці з червоними доріжками, а на березі Турії в Ковелі. Там сотні модернівців беруть до рук весла і змагаються у драгонботі – греблі на спеціальних двадцятимісних човнах з головою і хвостом дракона.

Черговий чемпіонат відбувся у суботу, 15 червня.

На змаганнях – герої мультфільмів та вікінги

Вже о пів на шосту ранку біля входу в компанію було людно. Десяток автобусів у шерензі, щоб відвезти працівників компанії, а це 830 людей, до Ковеля. Те, що вихідний день доведеться провести в колі колег, а не вдома, схоже, тут нікого не засмучує. Програма більше, ніж насичена.

Територію ковельської СДЮШОР для змагань поділили на зони: глядацькі місця, сцена, кафе, вуличні душі. Охочих освіжитись під останніми було чимало – на Волині вже тиждень не спадає 30-градусна спека.

На відкритті змагань вітальними промовами не обмежились. Групи вболівальників змагаються також: кожна якомога оригінальніше представляє 14 спортивних команд. Були й комічні танці у костюмах героїв мультфільмів, вистава про вікінгів, поєдинок Супермена зі «злочинцями», і пірати.

Вболівальники, які зробили найкраще представлення, отримали приз глядацьких симпатій. Переможця визначали шляхом голосування. Як і на Євробаченні, віддати голос за «своїх» не можна було.

Найбільше голосів зібрали вболівальники команди «Шалёныя вёслы» з Білорусі, які представили танець з місцевим колоритом. До слова, білоруська команда брала участь у Драгонботі вперше.

«Ми набрали 164 голоси, а команда, яка посіла друге місце, – 67 голосів. Це безперечна перемога. Вдячні нашим дівчатам – вони у нас найкращі», - каже директор заводу Modern-Expo у Вітебську Іван Герасимик.

Вперше у фіналі і вперше – переможці!

Запливи відбувались на річці Турія. Щоб подолати кілька сотень метрів менше, ніж за хвилину, команди тренувались місяцями. І просто фізичну форму покращували, і техніку відточували. А головне – налагоджували співпрацю. Гребці на драгонботі повинні працювати всі, як один. Ритм і синхронність задає барабанщик чи барабанщиця в кожному з човнів.

Після двох етапів змагань до фіналу потрапили чотири команди. Перемогу сама собі ще на представленні прогнозувала команда «Приймаки». Мовляв, ці спортсмени вже перемагали два роки підряд. Втім, у фіналі не обійшлось без несподіванок: переможцем стала команда «ДСП», яка складалась із представників луцького виробництва. Вона вперше посіла перше місце на корпоративних змаганнях.

«Ми довго йшли до цього. Цього року дуже хороших хлопців взяли, вони всі старались, тренувались і ми це зробили. Вперше увійшли до фіналу і одразу перше місце! Дуже приємно вигравати у переможців», - не приховуючи радості розповів капітан команди Віталій Трофим’юк.

Чоловік каже, заняття греблею допомагають і в роботі, бо після тренувань в рази зростає рівень комунікації у підрозділі.

«На воді немає начальника і підлеглого, невиконаного плану. Є тільки човен, весла і мета», - наголосив лідер переможців.

У Modern-Expo вірять, що плавання на драконах-човнах гуртує, організовує та вчить командній роботі.

Ще Драгонбот? Так!

Опісля фінального запливу відбулось нагородження усіх команд, які взяли участь у змаганнях. Переможці отримали подарункові сертифікати. Завершилось свято дискотекою.

«Ці змагання були ще на голову вищими, ніж попередні. І за кількістю учасників, і за рівнем організації, а головне – за настроєм. Компанія цінує своїх працівників і хоче, щоб вони не тільки добре працювали, а й відпочивали, вели здоровий спосіб життя. Це важливий елемент нашої корпоративної культури», - розповів генеральний директор Modern-Expo Петро Пилипюк.

Очільник компанії каже, наступному Драгонботу – бути!

Сім років тому Modern-Expo почала підтримувати Федерацію веслування Волинської області, а п’ять років тому – влаштовувати власні змагання Драгонбот. У 2018 році команда компанії стала чемпіоном України з веслування на човнах-драконах серед корпоративних та аматорських команд на дистанції 1000 метрів. Цьогорічні корпоративні змагання об’єднали понад 800 людей.

Довідково:

Modern-Expo Group – міжнародна компанія, постачальник №1 комплексних рішень для ритейлу в Центральній і Східній Європі. Загальна площа виробничих майданчиків становить 112 000 м². Modern-Expo постачає обладнання в понад 70 країн світу; асортимент компанії – більше 50 тисяч найменувань, зокрема, торгові стелажі, касові бокси, обладнання з нержавіючої сталі, каси самообслуговування, стелажі високого складування, POS-обладнання, холодильне обладнання; сьогодні компанія також розробляє SMART-рішення для ритейлу. Офіси компанії знаходяться в Україні, Франції, Польщі, Білорусі, Німеччині, Великобританії, ОАЕ та інших країнах.

Серед клієнтів Modern-Expo такі відомі компанії, як: Groupe Auchan, PepsiCo, Metro AG, British American Tobacco, Philip Morris, Imperial Tobacco, Carrefour, OKKO, АТБ, Union COOP, E.Leclerc, Fozzy Group, Rewe Group, Zabka, Henkel, SPAR та інші.

Текст: Віта Сахнік

Фото: Ірина Кабанова

        

       


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ліс знищують короїди і …закони
Наступна новина «Спершу бачимо птахів, а тоді все інше». Знайомтеся: волинські бьордвочери
Останні новини
Схожі новини