З 11 грудня за проїзд у Луцьку платитимуть лише електронними квитками, – міськрада

З 11 грудня за проїзд у Луцьку платитимуть лише електронними квитками, – міськрада
Фото ілюстративне

У Луцькій міській раді запевняють, що з 11 грудня 2019 року за проїзд у міському громадському транспорті можна буде розрахуватися виключно електронними квитками.

Про це повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад у фейсбуці.

Він повідомив, що 15 листопада на засіданні виконкому Луцької міської ради вирішили впровадити автоматизовану систему обліку оплати проїзду (АСООП) із 16 листопада 2019 року в міському транспорті міста Луцька, незалежно від форм власності.

Нагадаємо, також оплату проїзду у луцьких маршрутках за допомогою «Приват24» визнали незаконною.

«Сьогодні ми зіштовхуємось зі складними викликами та перешкоджаннями у процесі запровадження електронної картки лучанина. Однак цей процес незворотній, і всі перешкоди ми подолаємо. Лучани будуть мати можливість оплати проїзду електронною карткою, як це відбувається в країнах Європи», – запевнив Недопад.

Нагадаємо, система безотівкової оплати проїзду мала запрацювати з 11 листопада, однак за два дні до цього запровадили перехідний період, коли за проїзд можна платити і готівкою, і електронними квитками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Подібні маніпуляції будуть присікатися». У Луцьку заборонили оплачувати проїзд через Приват24
Наступна новина Два луцькі перевізники підписали договір на впровадження електронного квитка
Останні новини
Схожі новини