Е-квиток у приміській маршутці №104: що кажуть пасажири

Е-квиток у приміській маршутці №104: що кажуть пасажири

На приміському маршруті №104 "Луцьк-Кульчин" розраховуватись можна тепер лише е-квитком та QR-кодом. Чи зручно користуватися валідатором – читайте далі.

Про це розповіли Суспільному пасажири маршрутки "Луцьк-Кульчин".

Проїзд по Луцьку в маршрутці вартує - 6 гривень, вартість проїзду від Луцька до Кульчина - 14 гривень. З Кульчина до Луцька їде Марія Курдюкова. У селі, каже дівчина, терміналу для придбання електронного квитка немає.

Картку, каже пасажирка, поповнює через додаток у телефоні, але при цьому, їй набагато легше платити не е-квитком, а банківською карткою.

У приміській 104 маршрутці такої можливості немає. Тут е-квиток треба прикладати двічі: при вході, де знімає максимальну суму за проїзд, а при виході, на картку повертається різниця.

Водій маршрутки "Луцьк-Кульчин" Олександр Качмар, каже, що не всі пасажири знають, що карткою потрібно скористатися двічі: "всі заходять, карточки мають, але бояться, що здачі не поверне, а так люди розраховуються, особливо молодь".

Наталія Лазебна цим маршрутом користується майже щодня. Жінка має пільги. Раніше, розповідає, за проїзду у приміських маршрутках платила 50 відсотків від вартості квитка. Нині жінка платить повну вартість проїзду, бо на картку пільги не передбачені, - так пояснили їй у сервісному центрі.

У маршрутці Суспільне також зустріло пасажирів, які не задоволені новою системою оплати.

Начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов каже, що валідатори будуть встановлюватись на інших приміських маршрутках поступово, за мірою укладання договорів перевізників з Луцькою міською радою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за минулу добу виявили 64 хворих на COVID-19
Наступна новина Луцький мер каже, гарячу воду повернуть. Коли саме – поки невідомо
Останні новини
Схожі новини