«З 11 жовтня слово «аналіз» я чую щодня», - онкохвора Мар’яна Пархом’юк

«З 11 жовтня слово «аналіз» я чую щодня», - онкохвора Мар’яна Пархом’юк

Онкохвора Мар’яна Пархом’юк з Луцька, яка лікується у Білорусі, розповіла, які аналізи доводиться здавати на шляху до одужання.

Пост про це вона розмістина на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина розповіла, що в стаціонар Республіканського центру вона потрапила 11 жовтня. І з того дня кров з вени вона здає щодня, через день - з пальця.

«З цього часу крапельниця у мене в руці щодня (так, я з нею сплю, їм, миюсь, ходжу в туалет, в душ, гуляю, сижу, присідаю). З цього часу ми рахуємо кількість води і препаратів, які надійшли в мій організм, і які вийшли, визначаємо рівень ph (вибачте за тонкощі, але ви дуже часто запитуєте). Рахуємо погодинно, і вночі теж», – розпочала Мар’яна.

Читайте також: Онкохвора лучанка розповіла, як дізналася про свій діагноз

«Аналіз крові: здаю зранку до 10 години, після 12 - результат. Аналіз загальний і біохімічний, або на конкретні показники, щоб побачити дію препаратів. Після отриманих результатів в переважній більшості капають елементи, яких недостатньо (глюкоза, тромбоцити, ферменти, промивка, переливання крові і тд.)», – пише дівчина.

Крім аналізу крові, їй доводиться здавати ще десятки аналізів впродовж лікування: УЗД всіх органів, кардіограми, КТ, ЕЕГ, огляд оториноларинголога, хірурга, травматолога, ендокринолога, невропатолога і т.д.

«5 днів тому нас перевели на денний стаціонар. Тобто я сплю в квартирі, а зранку ходжу в лікарню. Процедура така сама як і на стаціонарному лікуванні. Зранку аналізи, до вечора - капання. Якщо показники стабілізуються, мене можуть відпустити на 1 день додому без капельниці і катетарів ( таке було лише 2 рази)», – пише Мар'яна.

«І тепер відповідь: ЯК АНАЛІЗИ? Вони змінюються щодня! Лікування лейкозу це довжелезний процес, це не тиждень і не два. Це збирати по сотих свої показники і свої сили для того, щоб почути від лікаря: «показник піднявся, ще не в нормі, але піднявся», і радіти, як раділа сирникам, що готував @volodymyr_khomych», – радіє дівчина.

Читайте також: «Я борюсь і радію кожному хорошому аналізу», – Мар'яна Пархом'юк про «хімію»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З'явилася програма Lutsk Fashion Weekend
Наступна новина Заробітна плата волинян у вересні вдвічі перевищила мінімалку
Останні новини
Схожі новини