З початку року на Волині зібрали майже 6,5 мільярди податку

З початку року на Волині зібрали майже 6,5 мільярди податку

З початку року  на Волині збір  податкових платежів склав 6 мільярдів 345 мільйонів гривень. Сума сплачених податків в області перевищує минулорічні показники за аналогічний період на 1 мільярд 270 мільйонів гривень.

Аналітика свідчить, що із загальної суми надходжень понад 2,8 мільярда гривень сплачено до держбюджету,  – повідомляють у  ГУ ДФС у Волинській області.

Ще понад 3,5 мільярда гривень - внесок волинських платників до місцевих бюджетів. Ще 19,1 мільйона гривень надійшло до обласного бюджету від великих платників, які перебувають на обліку в Луцькому відділі ПСП Львівського управління Офісу ВПП ДФС.

«Стабільно позитивна динаміка росту податкових надходжень протягом усього фінансового року досягається шляхом конструктивного діалогу з представниками реального сектору економіки. Водночас, якісні адміністрування та послуги представникам бізнесу максимально сприяють мобілізації податків і зборів до бюджетів усіх рівнів», – наголосила начальник ГУ ДФС у Волинській області  Світлана Савчук.

Як зазначила керівник волинських фіскалів, своєчасна та активна протидія ДФС спробам мінімізувати сплату податків сприяє формуванню рівних конкурентних умов.

«Тож, загалом весь комплекс заходів, що здійснюються фіскалами  в межах компетенції, позитивно впливає на фінансовий стан країни та територіальних громад. При цьому, принципи партнерства та поваги до сумлінних платників залишаються пріоритетними у нашій взаємодії з бізнесом», – підсумувала Світлана Савчук.  

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині викрили одразу три нелегальні заправки
Наступна новина На волинському кордоні затримали партію наркотиків. ФОТО
Останні новини
Схожі новини