У Луцьку агропродовольчі ринки хочуть відкрити уже 7 травня

У Луцьку агропродовольчі ринки хочуть відкрити уже 7 травня
Фото ілюстративне

Депутати Луцької міської ради зберуться на позачергову сесію, щоб прийняти рішення про надання дозволу для роботи агропродовольчих ринків з четверга, 7 травня.

Сесія відбудеться у середу, 6 травня, повідомив у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

«Керівникам таких ринків необхідно ретельно приготуватися до роботи та забезпечити дотримання всіх карантинних заходів, визначених відповідними нормативно-правовими актами», – зазначив посадовець.

«У разі порушення керівниками окремого ринку таких вимог або неспроможності забезпечити дотримання карантинних заходів та відповідних обмежень, ринок буде закритий, так як був за порушення закритий ярмарок поруч з ТЦ «Глобус», – додав він.

Нагадаємо, у Луцьку 30 квітня вирішили поки не відкривати звичайні ринки. Натомість мерія дозволила працювати кільком фермерським ярмаркам. Однак ярмарок біля ТЦ «Глобус» владі довелося закрити через численні порушення.

4 травня підприємці луцьких ринків «Північний», «Лучеськ», «Завокзальний», «Старий» та «Пасаж» зібралися на мирний мітинг під стінами мерії. Вони вимагали дозволити їм працювати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З жінкою, яка померла від коронавірусу у психлікарні на Волині, контактували пів сотні людей
Наступна новина В Україні поменшало нових випадків коронавірусу. Усього заразилося 12 697 людей
Останні новини
Схожі новини