За час війни російські окупанти вбили вже понад 140 дітей

За час війни російські окупанти вбили вже понад 140 дітей

З початку повномасштабної війни рф проти України загинуло 143 дитини, 216 – поранено.

Про це на офіційній сторінці в Facebook повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Найбільше постраждало дітей у Київській – 67, Харківській – 49, Донецькій – 53, Чернігівській – 38, Миколаївський – 30, Луганській – 27, Запорізькій – 21, Херсонській – 24, столиці – 16, Житомирській – 15 та Сумській – 14 областях.

Відомо, що 27 березня внаслідок обстрілів окупантів у Харківській області загинуло 3 дітей, а ще одна – отримала поранення.  Того ж дня через обстріл окупантами на Луганщині двоє дітей отримали поранення. В Київській області поранена одна дитина.

В Херсонській області в лікарні помер 15–річний хлопець від поранень, які він отримав внаслідок артилерійського обстрілу. В Сумській області 27 березня 2022 року російські бойовики наїхали на родину, яка йшла по дорозі, внаслідок чого 15-річний підліток отримав травми, а його батько помер у лікарні.

Також 27 березня в Сумській області бойовики рф наїхали на родину, яка йшла по дорозі. 15-річний підліток отримав травми, а його батько помер у лікарні.

Через бомбардування та обстріли пошкоджено 733 заклади освіти. 74 з них зруйновано повністю. Найгірша ситуація у Донецькій, Харківській, Миколаївській, Сумській, Київській, Херсонській, Чернігівській областях та місті Київ.

Ці дані не є остаточними, оскільки відсутня можливість огляду місць обстрілів в районах  активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поки у Луцьку не відключатимуть опалення
Наступна новина У війні проти російських окупантів загинув волинянин
Останні новини
Схожі новини