За добу в Україні ворог обстріляв приватні будинки. Вбито десятки дорослих та дітей

За добу в Україні ворог обстріляв приватні будинки. Вбито десятки дорослих та дітей
Зруйнований приватний будинок у Донецькій області. Фото МВС

Рятувальники повідомляють, що російські окупанти обстрілюють приватні будинки на Миколаївщині, Житомирщині, Сумщині, Харківщині та Луганщині – загинули десятки людей.

Про це 9-го березня повідомила «Українська правда» з посиланням на наданий їй звіт ДСНС.

Миколаївська область

Підрозділами ДСНС ліквідовано 11 пожеж, які виникли внаслідок обстрілів на території області. Внаслідок обстрілів загинули 4 цивільні особи, деблоковані з-під завалів 5 осіб.

Житомирська область

8 березня о 20:10 у Житомирі внаслідок авіаудару на територію в/ч А-2900 загинули 3 військовослужбовці, 3 травмовано та внаслідок влучання в триповерхову будівлю (80х24 м) гуртожитку сталося загорання, загинула 1 особа та травмовано 2 особи.

8 березня о 20:50 в м. Малин Житомирської області по вул. Вокзальна внаслідок авіаційного удару зруйновано 7 приватних одноповерхових житлових будинків, загинули 5 осіб, з них 2 дітей 2021 р.н.

8 березня внаслідок авіаудару по с. Битиця, Сумського району загинула 1 особа та 1 особа травмована, знищено 1 та частково пошкоджені 2 житлові будинки.

8 березня через авіаудар у м. Охтирка, пошкоджено 8 житлових будинків, травмовано 6 осіб.

Харківська область

Підрозділами ДСНС ліквідовано наслідки авіаудару по приватному домогосподарству у с. Дінець. Врятовано 4-х осіб. На місці події знайдено тіла двох людей, з них одна дитина.

Луганська область

8 березня внаслідок обстрілів по Сєвєродонецьку та Рубіжному загинуло 10 осіб, травмовано 9 осіб, пошкоджено 49 житлових будинків та 14 будівель. Підрозділами ДСНС врятовано 15 осіб. Від ДСНС залучалось 213 осіб та 43 од. техніки.

Нагадаємо, у війні проти України загинуло понад 12 тисяч російських військових. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 12 тисяч загиблих. Втрати ворога на кінець другого тижня війни
Наступна новина У Луцьку запрацював центр допомоги біженцям
Останні новини
Схожі новини