У Луцьку запрацював центр допомоги біженцям

У Луцьку запрацював центр допомоги біженцям
Луцький міський голова Ігор Поліщук. Скріншот з відео

У луцькому РАЦСі запрацював центр допомоги біженцям. Всіх охочі допомогти можуть принести туди одяг, постіль, дитяче харчування тощо.

Про це у своєму зверненні 9-го березня сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

За його словами, у луцькому РАЦСі запрацював центр допомоги біженцям, де вони можуть отримати необхідні для життя речі. Долучитись до допомоги та принести речі першої необхідності можуть й волиняни.  

«У нас запрацював у РАЦСі центр допомоги біженцям, переселеним особам. Туди можна прийти, вибрати дитячий чи дорослий одяг, постіль, дитяче харчування. Також хто бажає підвезти туди такі категорії товарів, які я назвав, просимо: підвозьте. Таким чином будемо допомагати тим людям, які сьогодні опинились у скрутних умовах і потребують нашої підтримки», – зазначив міський голова.

">http://

Крім того, Ігор Поліщук нагадав, що у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка продовжує працювати центр допомоги теробороні, ЗСУ та іншим. Бажаючі допомогти також можуть звертатись туди. 

Також міський голова зазначив, що ніч у місті минула спокійно, всі комунальні служби працюють у звичному режим, а транспорт у режимі «вихідного дня». Крім того, лучани мають змогу безкоштовно їздити тролейбусами. 

Нагадаємо, раніше Ігор Поліщук повідомляв, що у Луцьку можна пройти військовий вишкіл. Записатись на нього мають змогу ті, хто попередньо уже пройшов курси з самооборони та дій під час воєнного стану.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу в Україні ворог обстріляв приватні будинки. Вбито десятки дорослих та дітей
Наступна новина За день 15-20 пар. Лучанин шиє тактичні рукавиці для військових
Останні новини
Схожі новини