За кордон із «липовим» паспортом. ВІДЕО

За кордон із «липовим» паспортом. ВІДЕО

На Волині викрили злочинну групу, яка підробляла документи для іноземців. Співробітники служби безпеки України разом із обласною прокуратурою встановили, що ділки виготовляли фальшиві паспорти та печатки, необхідні для виїзду громадян до країн Європейського союзу.

Зокрема, зловмисники використовували спеціальні чорнила для внесення фіктивних даних в офіційні папери.

Як повідомляють правоохоронці, до незаконної діяльності були залучені також посадовці міграційної служби та органів місцевого самоврядування.

Під час проведення обшуків за місцем проживання та роботи фігурантів знайшли документацію, яка, за словами правоохоронців, доводить проведення незаконних дій.

За результатами − вилучили фіктивні печатки і незаповнені бланки державних та банківських установ, приватних підприємств, а також паспорти громадян України із залишками відбитків недійсних штампів про реєстрацію.

Відкрите кримінальне провадження, поліціянти розшукують усіх причетних до вчинення злочину. Зловмисникам загрожує до 5 років ув'язнення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 18 грудня: долар і євро істотно подорожчали
Наступна новина Хто будує житло за допомогою програми «Власний дім», залишається таємницею
Останні новини
Схожі новини