За місяць через «Устилуг» пропустили близько 3,5 тисячі вантажівок

За місяць через «Устилуг» пропустили близько 3,5 тисячі вантажівок

13 червня цього року у пункті пропуску «Устилуг-Зосін» стартував пілотний проєкт з розширення обсягу прикордонного руху.

Про це повідомляють у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Метою проєкту є збільшення пропускної спроможності цього пункту пропуску, а також розвантаження решти пунктів пропуску на ділянці українсько-польського кордону.

«За цей період через пункт пропуску «Устилуг» пропущено близько трьох з половиною тисяч вантажівок. Основні зусилля ми спрямовуємо на забезпечення ритмічного оформлення транспортних засобів та недопущення виникнення черг з вантажівок, враховуючи те, що нині на Волині це єдиний пункт пропуску через який можуть слідувати вантажні автомобілі масою до 7,5 тонн. З учорашнього дня в пункті пропуску проводяться ремонтні роботи, тому рух транспорту через кордон тут ускладнений. Просимо водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей», - повідомив начальник відділення інспекторів прикордонної служби «Пархоменкове» капітан Віталій Бральчук.

Нагадаємо, що пілотний проєкт з розширення обсягу прикордонного руху, окрім пункту пропуску «Устилуг-Зосін», у червні стартував і в пункті пропуску «Грушів-Будомєж», що на Львівщині.

Читати також: В «Устилузі» чоловік з підробленими документами намагався підкупити прикордонника


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як убезпечитися та ефективно реагувати на комунікаційні кризи в громадському секторі?
Наступна новина «Комірці жінок родини Косачів»: у Колодяжному відбудеться благодійний аукціон
Останні новини
Схожі новини