У 27 волинських закладах знайшли людей без щеплень і тестів. Які штрафи їм загрожують

У 27 волинських закладах знайшли людей без щеплень і тестів. Які штрафи їм загрожують
Фото ілюстративне

На Волині поліція склала 27 протоколів через те, що у різних закладах були працівники або відвідувачі без сертифікатів про вакцинацію та тестів на коронавірус. Порушників тепер можуть оштрафувати на суму від 17 тисяч гривень.

Про це стало відомо у п’ятницю, 19 листопада, під час брифінгу у Волинській ОДА.

Нагадаємо, з 8 листопада Волинь – у червоній карантинній зоні. Працювати у навчальних закладах, ресторанах, спортзалах, торгово-розважальних центрах можуть лише люди, які мають сертифікат про щеплення від коронавірусу або тест на ковід, не старіший 72 годин. Це ж стосується дорослих відвідувачів цих закладів. Щодня групи, до яких входять працівники поліції, Держпродспоживслужби, Утрансбезпеки, в середньому перевіряють 350 закладів.

Станом на 19 листопада вони склали вже 27 протоколів через відсутність сертифікатів або тестів у працівників або відвідувачів, - повідомив начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Володимир Солоненко.

Людям загрожують штрафи від 17 до 34 тисяч гривень, а закладам – від 32 до 170 тисяч гривень. Протоколи направили в суд.

Читайте також: На Волині двома дозами від ковіду вакциновано лише 22% дорослих


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині двома дозами від ковіду вакциновано лише 22% дорослих
Наступна новина У селі на Волині під час сесії голова викликала поліцію. Що сталося
Останні новини
Схожі новини