«За незасвоєні уроки історії українці зараз розраховуються дуже дорого», - Володимир Бондар

«За незасвоєні уроки історії українці зараз розраховуються дуже дорого», - Володимир Бондар

Український політик, виконувач обов’язків голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар розповів, що осіб-зрадників потрібно поступово виводити з країни.

Про це він розповів в інтерв’ю «Волинській правді».

«Вони ніде не поділися. І сьогодні ці особи (або їм подібні) працюють у державних установах, у Збройних силах… Безперечно, їх треба поступово виводити. Так само, як і працювати над тим, аби міняти психологію виборців. На жаль, ми суспільство, держава, де немає єдиної спільної, об’єднуючої думки щодо доленосних подій та осіб в історії України», – сказав Володимир Бондар.

Нагадаємо, Володимир Бондар розповів, що буде якщо змінять виборчі правила.

За його словами, за незасвоєні уроки історії українці зараз розраховуються дуже дорого – ціною життів. Всі фактори (і зовнішні, й внутрішні) екзаменують наш народ на право та здатність жити у своїй державі, не допустити до її поневолення.

«А небезпека реваншу, ще раз наголошу, є і буде. Якщо не завжди, то принаймні довгий час. Тому втрачати пильність ми не маємо права. Більшість із нас державники. Тому ми мусимо зробити все, щоб зберегти Українську державу і той вектор розвитку, який вона вибрала та виборола, а зараз відстоює зі зброєю в руках. Наш вектор – європейський.

Та це не означає, що вже завтра Україна повинна входити в структури ЄС. Це достатньо дискусійне питання. Але ми повинні вибрати свій вектор руху. І ми це зробили. Цей вектор – із Європою, світовою цивілізаційною системою, частина якої – Україна. І тут на всіх дискусійних питаннях щодо стратегічного курсу треба поставити крапку», – поділився думками політик.

Він додав, що інша ситуація щодо економічної моделі. Це все повинно обговорюватися, вирішуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ніякий Київ нам не допоможе», - Володимир Бондар про відсутність мера в Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вперше у Луцьку запустили повітряні кулі: як це було. ФОТО
Наступна новина На Волині на кір захворіло 5 дітей віком до одного року
Останні новини
Схожі новини