За ніч на Волині злодії вдерлися у три храми УПЦ МП

За ніч на Волині злодії вдерлися у три храми УПЦ МП
Фото: prm.ua

За добу на Волині злодії залізли у три храми УПЦ МП. 

Про це повіждомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ. 

У ніч на 23 січня до Свято-Миколаївського храму села Звиняче Горохівського благочиння вдерлися невідомі зловмисники. Як повідомив настоятель громади священик Сергій Бачинський, ніяких коштів на той момент у церковній касі не зберігалось. Однак злодії пошкодили оклад на одній з храмових ікон.

Крім того, у Свято-Успенському храмі села Старосілля Колківського благочиння (Маневицький район) зникла ікона. Про злочин повідомив настоятель храму, благочинний протоієрей Петро Бугайчук.

Також у ніч на 23 січня невідомі обікрали Хрестовоздвиженський храм села Ощів Горохівського благочиння. Настоятель храму священик Роман Світлик звернувся до правоохоронців. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що спочатку зловмисники проникли в храм, пошкодивши вікно. Оскільки старовинних цінних речей у храмі не знайшли, невідомі викрали з каси 100 грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як луцькі школи борються з кором. ВІДЕО
Наступна новина На економні лампочки у школах Луцька хочуть витратити понад півмільйона гривень
Останні новини
Схожі новини