За Україну загинув рожищанин Віталій Кавка

За Україну загинув рожищанин Віталій Кавка

Від рук окупантів 10 вересня загинув 27-річний рожищанин, стрілець-помічник гранатометника стрілецького батальйону – Кавка Віталій Русланович.

Про це  повідомляють у Рожищенській міській раді.

Віталія Кавку призвали на військову службу по мобілізації 2 березня 2022 року до складу військової частини.

Віталій Кавка

Загиблий дуже любив Україну та свою землю. А передовсім рідних, яких хотів вберегти від біди. Тому взяв до рук зброю та став на захист рідної країни. На жаль, загинув під час штурмових дій, виконуючи бойове завдання щодо захисту України поблизу селища Мале Веселе на Харківщині.

Похорон відбудеться завтра, 25 вересня, о 14 годині.

Траурний кортеж із тілом відважного воїна прибуде в місто Рожище орієнтовно о 13 год. Маршрут пролягатиме через такі вулиці: Мазепи, Незалежності, Гагаріна, Калнишевського, 28 (будинок, де проживав загиблий). «Просимо всіх громадян зустріти Героя «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов’язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку, який поклав своє молоде життя за наше мирне майбутнє, за нашу Україну», – йдеться в повідомленні міської ради.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 24 вересня по 25 вересня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені державні прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

«Перший» висловлює співчуття родині полеглого Героя...

Читайте також: Луцьк попрощався з Героєм Віталієм Пшитюком


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У школах Волині використовують електронні журнали та щоденники
Наступна новина Основний склад ФК «Волинь» зупинив діяльність
Останні новини
Схожі новини