«За  вигук «Слава Україні» вчитель поставив мене в куток», - скандал у школі на Рівненщині. ВІДЕО

«За  вигук «Слава Україні» вчитель поставив мене в куток», - скандал у школі на Рівненщині. ВІДЕО

У школі міста Здолбунів на Рівненщині розгорівся скандал: учень 8 класу заявив, що вчитель схопив його за вухо і поставив в куток після того, школяр сказав йому «Слава Україні!». Натомість вчитель звинувачення учня і його матері відкидає і навіть заявляє, що на знак протесту готовий оголосити голодування.

Ситуація виникла у здолбунівській ЗОШ №5. Мама учня 8 класу Івана Огородника написала у Фейсбуці: «Пiсля привiтання з вчителем Слава Українi мою дитину взяли за вухо i поставили в куток». Потім з’ясувалося, що жінка навіть написала заяву у поліцію.

Як повідомили, інцидент виник на уроці вчителя англійської мови Романа Прилуцького. Той, щоправда, такі звинувачення заперечує: каже, що не пам’ятає, чи смикав хлопця за вухо, але у куток не ставив, просто звелів стати біля дошки і читати підручник.

Як ідеться у повідомленні видання Здолбунів.com, дехто з місцевих мешканців вважає, що вчитель «має антиукраїнську позицію»: «Здолбунівчани радять матері звернутися до поліції, а ще підтверджують, що цей вчитель завжди вирізнявся антиукраїнською позицією і мав конфлікти з колегами, що підтримували Революції Гідності. Також саме Роман Прилуцький був організатором збору підписів на захист пам’ятника члену загону НКВД «Победители» Миколі Приходьку. Цей пам’ятник досі стоїть на привокзальній площі міста, попри рішення міської ради про демонтаж».

Детальніше – у сюжеті Рівне: UA

 
За привітання "Слава Україні" вчитель схопив його за вухо і поставив у куток

За привітання "Слава Україні" вчитель схопив його за вухо і поставив у куток. Про це стверджує восьмикласник зі Здолбунова. Сталося це у четвер. А сьогодні мама школяра написала заяву до поліції, а в школі створили спеціальну комісію. Захищати свою честь і гідність планує також педагог. Валентина Гордич-Рудакова – з подробицями.

Posted by UA: Рівне on Tuesday, 23 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як Колісник і Микитюк показували студентам першу в Україні ферму оленів. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина Лучани скаржаться на неприємний запах у двох мікрорайонах міста
Останні новини
Схожі новини