Як Колісник і Микитюк показували студентам першу в Україні ферму оленів. ФОТОРЕПОРТАЖ

Як Колісник і Микитюк показували студентам першу в Україні ферму оленів. ФОТОРЕПОРТАЖ

Студентам спеціальності «Туризм» Луцького національного технічного університету організували екскурсію в екопарк «Аміла», який у Турійському районі організував Роман Микитюк.

Поїздка відбулася 25 жовтня з ініціативи в.о. завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету екології, туризму та електроінженерії Богдана Колісника, інформують у прес-службі ЛНТУ. У поїздці взяв участь і ректор вишу Петро Савчук.

Гостям влаштували  виступ аматорського ансамблю Радовичівського будинку культури, показували фільм-ролик про екопарк, частували продукцією пекарні «Хлібний край».

Студентам розповіли  історію села Радовичі, показали місцеву церкву – пам’ятку архітектури ХVІІІ ст, влаштували екскурсію молочною фермою ФГ «Аміла».

Опісля студентів на велосипедах та кінних екіпажах доставили до першої в Україні оленячої ферми, відкритої у 2017 році Романом Микитюком.

Гостям показали місцеві екостежки.  Завершили програму відвідинами відпочинкової зони на березі озера Бережисте. Там влаштували розваги і польову кухню.

Екскурсія студентів ЛНТУ на Амілу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбувся благодійний забіг. ФОТО
Наступна новина «За  вигук «Слава Україні» вчитель поставив мене в куток», - скандал у школі на Рівненщині. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини