«Забіяка» відкрила перший фірмовий магазин у Луцьку. Чому сюди варто прийти

«Забіяка» відкрила перший фірмовий магазин у Луцьку. Чому сюди варто прийти

Фамільна майстерня «Забіяка&Забіяка» відкрила першу м’ясну лавку у Луцьку.

Фірмовий магазин, з якого планують почати розвиток мережі, запрацював на вулиці Конякіна, 12б.

Найсвіжіша продукція

У магазин продукцію привозять з виробництва щодня, тож вона максимально свіжа.

«Ми експерти в м’ясі і застосовуємо експертний підхід не тільки до виробництва продуктів, а й до їх продажу», – каже керуючий магазинами Дмитро Нікітіч.

Магазин працює з дотриманням системи HACCP (система контролю якості харчових продуктів, що застосовується у США, Канаді, Європі, Австралії, Японії, а також в низці інших розвинених країн). Зокрема, тут повністю розділене обладнання (холодильники, мийки, столи, ножі, дошки), що використовується для сирої та готової продукції. Також з сирим м’ясом та готовими ковбасами працюють різні люди. Усе для того, щоб продукти залишались свіжими та безпечними.

Найвигідніші ціни

У лавці продають свіже м’ясо. Поки – лише свинину, але в майбутньому будуть також яловичина і курятина. Зі свинини можна купити шию, лопатку, що ідеально підійдуть для шашликів, філе, полядвицю, фарш і суповий набір. 

«Ціни у фірмовому магазині – приємний бонус до якості. Це стосується всього представленого асортименту. Наприклад, вартість шинки – 117,5 грн/кг, фаршу свинного – 88 грн/кг. Це дешевше, ніж в інших магазинах міста. Незважаючи на те, що ми вклали великі гроші в обладнання, цінами, думаю, люди будуть задоволені», – наголошує Дмитро Нікітіч.

Ексклюзивні напівфабрикати

У магазині вперше з’явились у продажу ексклюзивні ковбаски-напівфабрикати з курятини, свинини, міксу свинини та яловичини. Виготовляють їх невеликими партіями і щодня свіжими привозять до магазину. Продукт не заморожують, лише охолоджують.

Ковбаски можна обсмажувати, запікати або тушкувати. Всього кілька хвилин і у вас на тарілці – домашня страва, зроблена за фірмовим рецептом фамільної майстерні. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Забіяки презентували «Фамільну майстерню». Розповідаємо, чим вона особлива

Окрім цього у магазині є охолоджені котлети зі свинини, курятини, міксу свинини та яловичини. На питання, чим вони відрізняються від домашніх, Дмитро Нікітіч відповів – нічим, вони такі ж, як вдома.

Близько 40 видів ковбас

У м’ясній лавці представлена продукція Фамільної майстерні «Забіяка&Забіяка» та торгової марки «Забіяка», серед якої – близько 40 видів ковбас. Є, як традиційні «Лікарська» та «Московська», так і новинки. Зокрема, виготовлена за італійським рецептом варена ковбаса «Мортаделла». 

У магазині є професійний слайсер Bizerba, яким продавці наріжуть будь-яку ковбасу на прохання покупця.

***

До кінця року Фамільна майстерня «Забіяка&Забіяка» планує відкрити ще три магазини: два у Луцьку та один – у Ковелі. Перший луцький працює на вулиці Конякіна, 12б з 8:00 до 21:00 без перерв та вихідних.

Довідково: «Забіяка» - виробник ковбас, що працює з 1997 року у селі Забороль (два кілометри від Луцька). Заснував підприємство Володимир Забіяка, а продовжують справу його сини Сергій та Олександр. Компанія виготовляє ковбаси та напівфабрикати лише першого та вищого ґатунків.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Таке враження, що від кожного з нас відірвали частину світла». Олексій Веремійчик – у спогадах
Наступна новина Німеччина дасть Україні 1,5 мільйона євро на медичне обладнання
Останні новини
Схожі новини