Загиблого Героя з Волині Дмитра Щурика нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Загиблого Героя з Волині Дмитра Щурика нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Указом Президента України № 203/2023 державними нагородами відзначено 111 військовослужбовців, 88 – посмертно. Серед нагороджених – загиблий захисник з Волині Дмитро Щурик.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Героя удостоєно державної нагороди – ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Нагадаємо, солдат Дмитро Павлович Щурик, 1996 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації 17 березня 2022 року до складу військової частини на посаду електрика-моториста інженерно-маскувального відділення інженерно-маскувального взводу інженерно-позиційної роти інженерно-позиційного батальйону.

Загинув 6 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Предтечине Донецької області.

Поховали Дмитра Щурика 10 грудня на Алеї слави у місті Рожище.

У Героя залишилася малолітня донечка та дружина.

Читайте також: Останнє бажання: дружина полеглого Героя з Волині назбирала на авто для його побратимів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прапор волинської бригади підняли в Антарктиді
Наступна новина На Волині викрили ворожого пропагандиста-вбивцю. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні