На Волині викрили ворожого пропагандиста-вбивцю. ФОТО

На Волині викрили ворожого пропагандиста-вбивцю. ФОТО

СБУ на Волині викрила ворожого пропагандиста, засудженого за вбивство.

Про це повідомляє пресслужба відомства. 

Кіберфахівці СБУ встановили, що 39-річний уродженець АР Крим, який відбуває покарання за вбивство у Маневицькій виправній колонії №42, активно та систематично розповсюджував у забороненій соціальній мережі матеріали з виправдовуванням, визнанням правомірною, запереченням збройної агресії рф проти України, глорифікацією її учасників.

Слідчі обвинувачують в’язня у вчиненні ним злочину, передбаченого ч.2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні завершене. Матеріали справи з обвинувальним актом скеровані до суду.

Заходи з викриття проведені співробітниками Управління СБ України у Волинській області за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загиблого Героя з Волині Дмитра Щурика нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня
Наступна новина Капелани з Волині отримали військові звання. ФОТО
Останні новини
Схожі новини