Загиблому капітану з Волині просять присвоїти звання Героя України

Загиблому капітану з Волині просять присвоїти звання Героя України

Просять присвоїти звання Героя України загиблому капітану з селища Ратне Едуарду Камардіну.

Відповідну петицію на сайті президентра зареєструвала мама волинянина Оксана Колотюк.

Воїн почав віддано служити у лавах ЗСУ з 2020 року, після закінчення Національної академії сухопутних військ ім. Сагайдачного. З осені 2020 року по осінь 2021 боронив нашу державу в зоні АТО.

«Мій син захищав свою Україну з перших днів повномасштабного вторгнення агресора, спочатку старшим лейтенантом, потім капітаном, командиром 1-ї мотопіхотної роти 11-го мотопіхотного батальйону 59 окремої мотопіхотної бригади. Мій син був справжнім воїном-Героєм у повсякденному житті і на полі бою, був вірним присязі, дуже сміливим командиром до останнього свого подиху», – йдеться у тексті петиції. 

Виконуючи бойове завдання 05.09.2022 року о 16:30 під час танкового обстрілу в районі н.п. Тернові Поди Миколаївської області капітан Едуард Камардін загинув.

«Він заслуговує на присвоєння почесного звання «Герой України», оскільки до останнього свого подиху боронив нашу державу і віддав найцінніше – своє життя», – зазначає Оксана Колотюк. 

Підписати петицію можна за посиланням


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій багатоповерхівці загорілася квартира: людей евакуювали. ФОТО
Наступна новина У Луцьку вирішували, як покращити кронування дерев в місті
Останні новини
Схожі новини