Показали, як у Луцьку оновлюють центральний басейн. Фото

Показали, як у Луцьку оновлюють центральний басейн. Фото

У спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву плавання у Луцьку вже завершують ремонт фасаду та очікують на встановлення енергозберігаючих вікон.

Енергозберігаючі заходи впроваджуються у рамках спільного проєкту Луцької міської ради та НЕФКО. Про це повідомили на сайті міської ради.

«За три роки нам вдалося оновити центральний басейн. У 2017 році ми проаналізували фінансовий стан комунального закладу. Виявилося, що у 2016 році було залучено лише 300 тисяч гривень спецкоштів. Це зовсім небагато. У 2019 році вдалося залучити 2,3 мільйона гривень спецкоштів. Фінансовий стан за три роки покращився у сім разів. Кошти спецфонду використовуються на придбання форм для дітей, поїздок на змагання, оздоровлення діток, ремонтних робіт у басейні. За три роки нам вдалося зробити вхідну групу, відремонтувати та утеплити дах, санвузли і душові кабіни, відновити спортзал тощо. Басейн суттєво оновився.

Нині завершується капітальний ремонт фасаду. Відремонтовано і утеплено дах над малою чашею басейну, буде зроблена підсвітка фасаду та замінено великі вікна, де основна чаша басейну», – розповів радник міського голови Ігор Поліщук.

За словами радника міського голови, такі кардинальні зміни, окрім естетичної складової, адже басейн знаходиться на одному з центральних проспектів, дасть і економічний ефект

«Ми у 2017 році також поставили теплові насоси. І враховуючи усі енергозберігаючі заходи, які ми зробили за три роки, нам вдасться зекономити 60-70 відсотків коштів на енергоносії у порівнянні з 2016 роком», - додав він.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що хочуть зробити на місці Старого ринку у Луцьку: показали проєкти
Наступна новина МВС Білорусі повідомило про 2000 затриманих під час протестів
Останні новини
Схожі новини