Замилювання очей та ігнорування обіцянок, – Покровський про луцьку владу. ВІДЕО

Замилювання очей та ігнорування обіцянок, – Покровський про луцьку владу. ВІДЕО
Луцька міська рада

Обіцяли одне, а маємо зовсім інше. Так, за словами депутата міськради Андрія Покровського, можна охарактеризувати діяльність виконавчих органів Луцька.

Саме про їхню роботу звітували 27 березня на засіданні сесії Луцької міської ради, – пише ІА Конкурент з посиланням на  «12 канал».

«Поведінка керівників міста і влади в цілому виглядає просто як замилювання очей. Те, що обіцялося, нічого не виконане», – зауважив Андрій Покровський.

Як приклад, депутат Луцькради навів діяльність комунального підприємства «Луцькі ринки». Зі слів Андрія Покровського, міська влада створила це КП більше року тому задля наповнення бюджету міста. Були й обіцянки упорядкувати Старий ринок і територію біля Замку Любарта. Однак не склалося, КП «Луцькі ринки» за рік роботи не тільки не поповнює міську казну, а й дотується з неї.

«Ми бачимо, що за попередніх господарів, які керували, в бюджет надходили хоча б до 5 мільйонів гривень щороку, а то, можливо, й більше. То зараз «Луцькі ринки» нічого не дають в бюджет. Більше того – беруть тільки дотації з бюджету», – додав депутат міськради.

Також незрозуміла ситуація виникла з програмою підтримки ініціатив виборців в округах без депутатів, яку запропонував Покровський. Хоч вона й була підтримана депутатською більшістю, але торік реалізувати на 100% її не вдалося. Через непроведення тендерів та затягування розгляду заяв. У січні цього року Андрій Покровський запропонував внести зміни до Програми, щоб використати кошти, що залишилися з минулого року. А також змінити термін розгляду заяв, аби ініціативи людей реалізовувались швидше. Ці пропозиції не підтримали. Проте, уже на засіданні комісії житлово-комунального господарства Луцької міської ради, що відбулася декілька днів тому, депутати більшості самі закликали внести ці зміни. Окрім того, наголосили на їхній важливості.

«Два місії тому я ініціював проект рішення, виносив його на сесію, вона успішно його провалила. Що відбулося? Пройшов певний час, депутати почали говорити (причому депутати з «укропівської» більшості) про те, що це рішення необхідне», – розповів Андрій Покровський.

Проект рішення про внесення змін до програми підтримки ініціатив виборців в округах без депутатів був винесений на чергову сесію Луцькради. Проте, в чергове депутатська більшість проігнорувала інтереси лучан і не підтримала його.

«Це ж не іграшки, це – люди! Це 40 тисяч мешканців міста, які чекають цю фінансову допомогу.  І свої зобов’язання, взяті перед ними, треба виконувати», – підсумував депутат Луцькради Андрій Покровський.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відремонтують вулицю Мамсурова і тротуар на Набережній
Наступна новина «Про те, що батько - ройовий УПА, мені розказали журналісти», - донька вояка з Волині. СВОЯ ІСТОРІЯ
Останні новини
Схожі новини