«Зараз я працюю». Волинянка розповіла про успіхи у боротьбі з раком

«Зараз я працюю». Волинянка розповіла про успіхи у боротьбі з раком
Тетяна Куценко

Онкохвора мешканка Нововолинська Тетяна Куценко повідомила, що її лікування препаратом «Ібранс» дає успішні результати, однак воно і далі їй не по кишені.

За словами жінки, вона вже рік приймає згадані ліки.

«Зараз я працюю. Звичайно, того на таргети не вистачить, хоча б частину виходить заробити, але відчуваю себе добре, тому вирішила не лежати. Часто буваю по роботі в Польщі, але там «Ібранс» дуже дорогий. Перекуплюю часто на сайтах тут, у родичів тих, кому не допомогли, бо призначають пізно, а щоб він подіяв, потрібно мінімум пів року. Лікарі ще не всі ознайомлені з сучасними таргетами і їх призначенням, дією, контролем під час лікування, побічними діями», – розповіла Тетяна Куценко.

Вона повідомили, що мірє про те, аби застарілі протоколи лікування онкохворих людей змінили і туди включили таргетні препарати або взагалі ними замінили хімії.

«Щоб кожен мав до них доступ, бо життя безцінне», – зауважила вона.

Нагадаємо, з раком Тетяні Куценко довелося зіткнутися вдруге. 5 років тому жінка вже боролася за своє життя. Тоді рак відступив, але хвороба повернулась. З’явились метастази у легенях і печінці. Попри діагностований у неї рак четвертої стадії, лікування зараз проходить успішно. І, на думку самої Тетяни Куценко, це заслуга препарату «Ібранс».

На місяць лікування родина витрачає понад 40 тисяч гривень. Зібрати таку суму самотужки не під силу, тож просить небайдужих людей допомогти жінці у боротьбі із хворобою.

Номер картки ПриватБанку 5168 7573 9648 7623


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Небезпечний Інтернет. Лише один із чотирьох батьків контролює комп'ютер своєї дитини
Наступна новина Перша леді займеться реформою харчування у школах
Останні новини
Схожі новини