Зарплата до 30 тисяч гривень: назвали найдорожчі вакансії на Волині

Зарплата до 30 тисяч гривень: назвали найдорожчі вакансії на Волині
Фото: Politeka

Назвали вакансії на Волині, де працівникам готові платити до 30 тисяч гривень. 

Станом на 28 січня 2019 року у базі даних Волинського обласного центру зайнятості – 2133 актуальні вакансії, з них у Луцьку – 1274. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості, – пише ІА ВолиньPost.

Серед вакансій – робота у різних сферах та напрямках й зарплату за неї, відповідно, теж пропонують різну. 

Так, найбільшу зарплату роботодавець готовий платити водію автотранспортних засобів – 30 тисяч гривень (підприємець Гупало Людмила Василівна). 

17 250 гривень в місяць пропонують начальнику управління справами і персоналом на ДП «Автоскладальний завод №1 «ПАТ «АК «Богдан Моторс», а начальнику (завідувачеві) виробничої лабораторії цього ж підприємства – 13 500 гривень. 

Головному бухгалтерові на ТЗОВ «ГІППО» готові платити 15 тисяч гривень. 

Інженерові луцького підприємства «Кромбер енд Шуберт» пропонують 15 800 гривень, а комплектувальникові проводів на цьому ж підприємстві – 12 822 гривні. 

Непогану зарплату – 14 000 гривень – пропонують і тим, хто претендує на посаду майстра будівельних та монтажних робіт на ТзОВ «РБП Транс-Мост». 

ТзОВ «Луцька картонно-паперова фабрика - Україна» ж пропонує 12 тисяч гривень тому, хто займе посаду інженера-технолога.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко підписав закон про перехід церковних парафій до ПЦУ
Наступна новина Зареєстрували ще двох кандидатів у президенти
Останні новини
Схожі новини