«Зарплата у Поліщука майже така, як у водія сміттєвоза», - Пустовіт

«Зарплата у Поліщука майже така, як у водія сміттєвоза», - Пустовіт
Ігор Поліщук (фото: Таблоїд Волині)

В.о. луцького міського голови Григорій Пустовіт прокоментував премії своїх заступників та радників.

Про це він говорив у своєму звіті в ефірі UA:Волинь.

Зазначимо, на сайті Луцькради опублікували підписані Пустовітом документи про премії чиновникам міської ради. Сума надбавок становила від 60 до 230% посадового окладу. 

«Є стала практика місцевого самоврядування. Працівникам завжди виплачувалися премії, це вже така обов’язкава складова в усіх міських радах України. Розмір премії залежить від роботи конкретного працівника», – пояснив Григорій Пустовіт.

Він додав, що такий самий розмір премій був і за попередніх мерів міста.

«При Миколі Романюку були ті ж самі роміри, що й зараз. При Богданові Шибі - ще більші премії були. І це вважалося нормально. А якщо це робимо ми – то це ненормально», – сказав секретар Луцькради. 

Він запевнив, що Луцьк – далеко не лідер за розміром премій працівників мерії. У Львові, наприклад, вони сягають 425% посадового окладу.

«Ця хвиля обурення починається Ігорем Поліщуком і завершується ним. Чому? Поліщук – кандидат на посаду голови Луцької міської ради і про це заявила партія «Укроп», значить треба його паплюжити, говорити, що в нього велика зарплата. Яка ж зарплата у Поліщука? 16-19 тисяч гривень. Висока зарплата? Так, висока, але ж це міська рада! В нас по 15-16 тисяч гривень отримують водії сміттєвозів КП «Луцькспецкомунтранс», – заявив Пустовіт.
 

 

ЗВІТИ_НАЖИВО: Луцьк СПІКЕР ПРЯМОГО ЕФІРУ: Григорій Пустовіт, в.о. Луцького міського голови – секретар міської ради Телефон прямого ефіру (0332) 77 02 42 #UAВолинь #Звіти_Наживо #СуспільнеВолиньНАЖИВО

Posted by UA: Волинь on Friday, 28 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ялинка, мандарини, олів'є: у скільки лучанам обійдуться новорічні атрибути. ВІДЕО
Наступна новина Одні в гори, інші - на море: де лучани будуть святкувати Новий рік. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини