Затвердили склад Молодіжної ради при Луцькраді

Затвердили склад Молодіжної ради при Луцькраді
джерело фото: centernews.com.ua

У Луцькій міській раді затвердили склад Молодіжної ради у кількості 25 осіб.

Про це стало відомо 4 липня під час засідання виконкому міської ради.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик пояснив, що ця рада буде періодично збиратись для обговорення проблем та ініціатив молоді, адже до її складу увійшли представники молодіжних організацій, учнівського та студентського самоврядування.

«Вони матимуть можливість контактувати з усіма підрозділами міської ради, матимуть право бути присутніми на засіданні комісій і сесій і вносити пропозиції до рішень сесії міської ради та будуть місточком між середовищами молодіжних організацій, студентського та учнівського самоврядування та владою», – сказав Олексій Веремійчик.

Таким чином члени Молодіжної ради будуть доносити основні проблеми, потреби і бажання молоді до керівників міста. Попередньо був оголошений конкурс на членство у раді. Опісля відбулися співбесіди із претендентами.

Нагадаємо, ініціативу запропонували 20 квітня. Конкурсний відбір кандидатів до складу Молодіжної ради стартував у травні. Планувалось, що Молодіжна рада складатиметься із 30 людей, з яких 10 осіб – учні, 10 – студенти та ще 10 – члени ГО. Однак, за результатами відбіркового туру, до складу ради увійшли 25 людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перепоховають останки військового
Наступна новина Відпочинок моделі на Світязі, гігантський гриб та знайдена дитина: ТОП-3 за 3 липня
Останні новини
Схожі новини