Завдяки небайдужій лучанці патрульні спіймали і покарали п’яного водія

Завдяки небайдужій лучанці патрульні спіймали і покарали п’яного водія

23 січня близько 18-ї години у Луцьку на вулиці Потебні водій в сильному алкогольному сп’янінні виїхав на середину дороги та залишив там автівку.

Про це повідомила патрульним небайдужа лучанка, яка ледве не постраждала через нетверезого керманича, інформує патрульна поліція Волині. 

Заявниця розповіла, що водій автомобілія ВАЗ ледь не наїхав на неї, робив дивні маневри, виїхав на середину проїзної частини, після чого покинув авто та пішов в сторону приватного будинку.    

Обстеживши прилеглу територію, охоронці правопорядку виявили керманича — 65-річного місцевого жителя. Про те, що саме він був за кермом ВАЗ, підтвердила заявниця.    
   
Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити тест на приладі Drager відмовився.  Крім того, поводився агресивно та намагався втекти з місця події. Щодо громадянина патрульні застосували спецзасіб кайданки та доставили його в медзаклад. Лікар зробив висновок, що водій — нетверезий, результат — 1,95 проміле.

Патрульні склали на керманича протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп'яніння) КУпАП.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Компанія «Волиньгаз» спрямувала на допомогу ЗСУ понад 4,5 млн гривень. ФОТО
Наступна новина В «Устилузі» собака винюхав в авто українця 20 набоїв. ФОТО
Останні новини
Схожі новини