Завершили ремонт мосту на вулиці Ковельській у Луцьку

Завершили ремонт мосту на вулиці Ковельській у Луцьку
https://www.facebook.com

Роботи з укладання вирівнюючого шару асфальту на мосту по вулиці Ковельській у Луцьку завершилися. Після 21-ї години у четвер, 6 грудня, обіцяють пускати транспорт.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у Facebook.

«На роботи по ремонту мосту підрядник дає гарантію 10 років. Це перший випадок в Луцьку, коли на такі роботи дається така гарантія. І це означає те, що як мінімум 10 років місто більше не буде витрачати кошти на ремонт цього об‘єкта», – зазначив посадовець.

«Протягом усього часу ремонту до нас зверталося багато мешканців щодо затягування часу виконання робіт, «фейсбук-експерти» заявляли, що міст можна відремонтувати за декілька тижнів, окремі «спеціалісти» в галузі ремонту мостів заявляли, що треба ремонтувати за декілька днів.

Однак є технологія і ДБН, які регламентують порядок виконання цих робіт, адже на мості не тільки вкладався асфальт, а й капітально ремонтувалися шви, а це - окрема історія. І те, що на об‘єкті були відсутні працівники – не означало, що нічого не робиться. Є чіткий строк застигання бетону на швах, після спливу якого можна вкладати асфальт», – написав Поліщук.

Він додав, що з настанням сприятливих погодніх умов на тротуарній частині буде вкладено бруківку, а також вкладено шар ЩМА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Завершують ремонт мосту на Ковельській у Луцьку

Нагадаємо, що ремонт мосту на вулиці Ковельській розпочали наприкінці серпня. Вже 20 листопада заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міськради стверджував, що ремонт знаходиться у завершальній стадії. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Атлант плюс» назвали головні переваги алюмінієвих вікон
Наступна новина На Волині двох керівників звинувачують у привласненні бюджетних коштів
Останні новини
Схожі новини