Завершують ремонтувати бібліотеку-студію у Луцьку. Такої в Україні поки немає

Завершують ремонтувати бібліотеку-студію у Луцьку. Такої в Україні поки немає

У приміщенні Центральної бібліотеки для дітей в Луцьку завершується ремонт. Замість типової читальні тут планують «інтернет територію», кінозали, простір дляя зустрічей та презентацій, кімнати для сенсорного навчання. Оновлена бібліотека має робочу назву «ДіМ (дорослим і малим)».

Про те, що капітальний ремонт приміщення завершується, повідомив у фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Бібліотека уже змінила свій зовнішній вигляд й отримала новий утеплений фасад, на стадії завершення й внутрішні роботи. Зараз будівельники повністю змінюють підлогу, ремонтують стіни та встановлюють потужну вентиляцію. Усі роботи обіцяють завершити до 30 липня поточного року. Уже зараз для потреб культурної установи закуплено нові меблі та обладнання», – написав він.

Торік провели тендер для визначення будівельної компанії, яка буде здійснювати ремонт бібліотеки. Перемогу отримало луцьке підприємство «ПМК-нова». Вартість робіт – 3,6 мільйони гривень.

Торік оприлюднювали проект Бібліотеки-студії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обираємо героя травня на «Першому»
Наступна новина «Волиньгаз» не несе відповідальність за труби і прилади всередині будинків. Треба укладати договори
Останні новини
Схожі новини