Завезли шість вагонів солі. Як у Луцьку боротимуться з ожеледицями і снігопадами

Завезли шість вагонів солі. Як у Луцьку боротимуться з ожеледицями і снігопадами
Завезено 6 вагонів чистої солі, а на вихідних привезуть ще три вагони

У «Луцькспецкомунтрансі» запевнили, що місто готове до роботи у зимовий період: спеціалізована техніка є, суміші для посипання доріг і тротуарів завезені.

Про це інформують у відділі інформаційної роботи Луцькради.

Керівник Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич зауважив, що у зимовий період для прибирання снігу підприємство має 16 одиниць спеціалізованої техніки.

За його словами, цьогоріч придбано ще спеціалізоване обладнання для посипання вулиць сіллю.

Посадовець наголосив, що цьогоріч будуть менше посипати вулиці піщано-соляною та щебенево-соляною сумішшями, а використовуватимуть сіль.

Уже зараз на складах підприємства є більше як три тисячі тонн піщано-соляної та щебенево-соляної сумішей. Також завезено уже шість вагонів чистої солі, а на вихідних привезуть ще три вагони.

За його словами, як показує практика попередніх років, такої кількості протиожеледних сумішей вистачить на всю зиму. Однак якщо будуть сильні снігопади та ожеледиця, то їх поповнюватимуть у міру необхідності.

Директор зауважив, що основна частина техніки уже готова до роботи взимку. Частина техніки ще задіяна на прибиранні вулиць від опалого листя. Однак при необхідності за кілька годин на неї змонтують обладнання для очистки вулиць від снігу та їх посипання.

Крім того, Валерій Кузьмич додав, що у разі необхідності вони зможуть залучити техніку приватних підприємств для прибирання доріг від снігу.

А зараз, за його словами, завершуються облаштування приміщень для зберігання автомобілів, які посипатимуть вулиці сіллю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Штайнмаєр би плакав, або Турборежим по-волинськи на сесії облради. РЕПОРТАЖ
Наступна новина Церковний конфлікт у Сусвалі. У волинському селі побували представники місії ОБСЄ
Останні новини
Схожі новини